W dniu dzisiejszym ruszyła strona internetowa Stowarzyszenia Trasy Rowerowe. W tym miejscu chciałbym powitać wszystkich gości i jednocześnie wyrazić nadzieję, że ten trochę przydługi adres "www.stowarzyszenie.trasyrowerowe.pl" zagości w Waszych przeglądarkach na dłużej. Jak większość tego typu serwisów, także i nasz będzie się skupiał na relacjach z działalności stowarzyszenia. Każdy kto założy w naszym portalu profil, będzie mógł bez przeszkód dodawać komentarze i własne spostrzeżenia. Poza forum na stronie pojawią się zaproszenia na wycieczki rowerowe, a także propozycje wielu tras do przebycia z rodziną i przyjaciółmi. Będziemy się starali zamieszczać informacje o infrastrukturze rowerowej, a dopełnieniem naszych akcji będzie bogata galeria fotograficzna. Na koniec składam gorące podziękowania Pani Justynie - menedżerce Gospody u Wrochema - która z dużą uprzejmością i zrozumieniem podeszła do naszego problemu i nieodpłatnie udostępniła nam salę do zorganizowania spotkania założycielskiego. W takich oto królewskich warunkach mogliśmy przyjąć statut i dokończyć resztę spraw formalnych. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Pozdrawiam Rafał Pankiewicz Prezes STR